Numerologisk coaching

Sådan adskiller min numerologiske coaching sig fra klassisk coaching

Det første jeg gør når jeg modtager en ny klient er, at udregne alle tallene fra fødselsdatoen. Her får jeg et grundigt billede af selve personen og de generelle udfordringer, som der altid findes. Vi er alle født med udfordringer i livet. Det er udfordringer, som man kan bruge hele livet på at mestre, hvis man ikke kender til dem tidligt nok. Med i de omkringliggende tal er der også altid tal der afslører, hvordan man kommer hurtigere i mål med sin selvudvikling indenfor den specifikke udfordring.
I din fødselsanalyse kan jeg aflæse mange forskellige ting:
  • Dine styrker: Kompetencer, kvaliteter & naturtalenter
  • Dine ubalancer: Svagheder, dysfunktioner & udfordringer
  • Dit mentale liv: Mindset, livssyn, værdier & interesser
  • Dit følelsesliv: Følelseshåndtering & primære følelsestendenser
  • Din krop: Fysiske balancer & ubalancer
  • Din spirituelle udvikling: Dit personlige udviklingsforløb & modning
  • Dine relationer: Adfærdsmønstre, kommunikation & samspil
  • Dit udtryk: De signaler du sender & fremtoning
  • Dine potentialer: Mulig indre og ydre succes
Når vi derefter har en snak om de udfordringer, som du gerne vil have hjælp til lige nu, er det mit mål at du får mest muligt ud af vores samtaler og samarbejde. Du er i centrum. Her finder vi frem til de specifikke udfordringer, som du gerne vil have coaching omkring.
Dernæst kigger jeg på din nuværende prognose, så jeg kan se hvordan du har det lige nu – udover det jeg allerede ved på dette tidspunkt. Det kan være, jeg kan se du snart vil få nogle andre udfordringer at navigere i. Eller at det bliver en periode, hvor der sker en række uventede ting. Jeg coacher dig ud fra din personlighed, så du kommer bedst igennem den periode. Her fortæller jeg dig, ud fra tallene, hvad du får mest muligt ud af. Du får coaching til, hvordan du håndterer perioden på bedst mulig vis.
Når du er kunde hos mig og booker numerologisk coaching over minimum en måned, så indtaler jeg en unik lydfil til dig, som vil støtte dig under din coaching. Det er oftest en guided meditation, som vil støtte dig ud fra den personlighed du er med dine unikke tal. Men også ud fra de udfordringer, som du gerne vil have hjælp til.
Hos mig er du i centrum. Uanset om det er coaching i en time, coaching i forbindelse med din fødselsanalyse eller coaching i en måned eller længere. Hvis du er nysgerrig på min numerologiske coaching, så send mig en besked og vi tager den derfra.
Kærligst
Rosa Morsal Thomassen
Numerological Coach
error: Content is protected