Home » Medlemskonto » Medlemsbetaling

Medlemsbetaling

Læsetid:

Medlemsniveau

You have selected the Club Aligned membership level.

Prisen for medlemskab er DKK 375,00 pr. Måned .


Konto Informationer Har du allerede en konto? Log ind her

EFTERLAD DETTE BLANK

Betalings-Information We accept all major credit cards


Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Websitet ejes og publiceres af:

The Power Presence Rosa Morsal Thomassen, Lyngby Hovedgade 10 C 2800 Kongens Lyngby CVR: 19389936

Generelt

Rosa Morsal Thomassen og hendes virksomhed The Power Presence stiller ydelser, varer samt abonnement baserede online tjenester til rådighed på www.soulful-leadership.dk. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og The Power Presence. Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem The Power Presence og én fysisk person eller virksomhed (herefter “Brugeren”) vedrørende tjenesten/varerne. Kun personer, der er 18 år eller ældre, kan indgå en aftale med The Power Presence vedrørende ydelserne/varerne. Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og The Power Presence. For at få adgang til tjenesterne/varerne, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Numerologisk coaching

Rosa Morsal Thomassen og hendes virksomhed The Power Presence har tavshedspligt. Opgaver behandles som aftalt ved at sende et tilbud, der accepteres af modtager eller ved køb i shoppen på www.soulful-leadership.dk, hvor køber skriftligt tilmelder sig numerologisk coaching mv. Alle opgaver vil blive udført i overensstemmelse med disse generelle handelsbetingelser og privatlivspolitikken, der findes på www.soulful-leadership.dk. Det er hver enkelt deltagers ansvar at deltage i sessionen fx. over telefon eller Zoom. Deltagerne skal sikre sig, at de teknisk er i stand til at deltage i den aftalte session. Alternative sessioner kan arrangeres i tilfælde, hvor det af den ene eller anden grund ikke lykkedes at få deltaget i sessionen.

Ansvar

Alle coaching-forløb hos www.soulful-leadership.dk er baseret på numerologisk analyse af deltagernes fødselstal og/eller navn, hvilket specifikt fremgår af hver enkelt coaching-ydelse. Alt numerologisk coaching har til formål, at sætte deltagerne i stand til aktivt at træffe beslutninger, der fører til ønskede resultater. Derfor er de beslutninger, som deltagerne træffer, udtryk for deres egne holdninger baseret på den viden og de færdigheder, de har tilegnet sig. Rosa Morsal Thomassen påtager sig intet ansvar for konsekvenserne (økonomiske, som personlige) af de handlinger, som den enkelte deltager måtte foretage med henblik på at nå sine udviklingsmål på baggrund af numerologisk coaching hos www.soulful-leadership.dk.

Ydelsens omfang

Tjenesten giver Brugeren adgang til The Power Presence’s tjenester/varer bestemt ved bestilling.

Adgang til tjenesten

Brugeren kan for at få adgang til Tjenesten vælge at registrere en brugerkonto på portalen.

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort. Ved registrering modtager Brugeren et brugernavn og en adgangskode (herefter “Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet. Brugeren skal opbevare Login Oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto. Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login Oplysninger, skal Brugeren omgående underrette The Power Presence samt ændre sin adgangskode.

Gebyrer og Betaling

Gebyrer i forbindelse med kortbetaling skal betales i henhold til de til enhver tid gældende priser, der er tilgængelige på hjemmesiden. Betaling for abonnement sker forud hver måned. Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af The Power Presence tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren skal læse og acceptere handelsbetingelserne under betalingsprocessen og forpligter sig til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

Tilpasninger og ændringer

The Power Presence forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af abonnement kan ske ved udgang af betalings-perioden på 1 måned fra seneste betaling. For at opsige sin aftale skal man logge ind på sin brugerkonto og opsige abonnementet.

Betaling

The Power Presence modtager online betalinger via bankoverførsel, MobilePay samt Stripe med Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro og JBC. Betaling vil blive trukket på Brugerens kort med det samme, når de virtuelle varer er tilgængelige med det samme. Dersom det drejer sig om andre virtuelle varer end et abonnement, vil du automatisk modtage en mail med link til download direkte efter købet. Ved personlige bestillingsvarer fremgår betalingsmetoden i varebeskrivelsen.
Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Danmark – Kroner (DKK).
The Power Presence benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder at dine data er sikre og ikke kan læses af andre udefrakommende. Vi bruger ligeledes selv kryptering med SSL protokol.

Bestilling af navneændring

Når du bestiller en navneændring, anerkender du, at du er 100% enig i, at jeg sender dig 1-3 navneforslag, hvor du på forhånd har mulighed for at beholde op til ét af dine nuværende navne. Dette ene navn, som du gerne vil beholde, må ikke indeholde æ, ø eller å eller udenlandske bogstaver med omlyd eller tegn. Det er derfor ikke muligt at beholde flere navne eller at bede om at undgå bestemte navne. Når jeg udarbejder forslagene, vil jeg tage hensyn til dine præferencer og tanker, men det endelige forslag vil være baseret på min ekspertise og erfaring. Du kan derfor ikke øve nogen indflydelse på valget af dit nye navn, selv om du ikke er glad for de navneforslag, der er givet. Når jeg har afsluttet navnebestillingen, vil jeg ikke foretage ændringer baseret på dine præferencer, hvis du er utilfreds med resultatet. Det (eller de) nye navn(e) er blot min anbefaling til at lette din livsændring, hvilket er formålet med at gennemgå en navneændring. Du vil modtage de 1-3 navneforslag via e-mail senest 30 dage efter bestilling og betaling. Dersom vi har indgået en aftale om betaling i rater, vil du modtage de 1-3 navneforslag via e-mail senest 30 dage efter bestilling og betaling af første rate. Aftalen om betaling i rater er bindende mellem den enkelte bruger og The Power Presence.

Disclaimer ved navneændring

Jeg tager ikke ansvar for dit helbred via en navneændring. En navneændring er ikke beregnet til at erstatte professionel medicinsk rådgivning eller behandling. Ej heller til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom eller medicinsk tilstand. Det er min opfattelse, at en navneændring kan være gavnlig for mange menneskers psykologiske velbefindende. I overensstemmelse med loven er der dog ingen garanti herfor.

Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret med tilbagebetaling på virtuelle varer, kurser eller andre ydelser købt i vores webshop, da varen er af en sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.

Klagemuligheder

Klager over vores varer kan sendes til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby www.forbrug.dk For EU-borgere udenfor EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform ec.europa.eu. Ved klage skal vores e-mail adresse angives: samt hjemmesiden du har købt varen på.

error: Content is protected